Vi anbefaler disse  3 højtalere til TV

Sony Soundbar HT-G700 hoejtaler til TV

#1 Sony GT-H700

Fremragende soundbar med et utroligt godt lydbillede takket være den virtuelle surround sound

Kan købes her
Phillips Fidelio B97 hoejtaler til tv

#2 Philips Fidelio B97

Oplev prisvindende lyd med denne fantastiske soundbar Philips med aftagelige baghøjtalere.

Kan købes her
Sonos Beam Gen. 2 hoejtaler til TV

#3 Sonos Beam Gen. 2

Utroligt vellydende soundbar med mulighed for at koble flere Sonos højtalere på og dermed opnå ægte surround sound.

Kan købes her

Købsguide: De 5 bedste højtalere til TV

Med en højtaler til TV skal du ikke bekymre dig om dårlig lyd og manglende bas. De fleste fladskærmsfjernsyn er nemlig ikke er udstyret med de bedste højttalere, og det anbefales derfor at købe en ekstern højtaler til dit fjernsyn, således du kan nyde det fulde lydbillede og lytte til alle de sprøde og dybe detaljerede lydeffekter fra både film, nyheder, spil og musik.

Sony Soundbar HT-G700 hoejtaler til TV

#1 Sony Soundbar HT-G700

Lækker soundbar med virtuel surroundsound i høj kvalitet

Feature Subwoofer
Feature Bluetooth
Feature 3.1 Dolby Atmos/DTS:X
Feature Vertical Surround Engine
Feature HDMI eARC/ARC

Sony HT-G700 er en utroligt vellydende soundbar, som hurtigt kan forvandle din stue til en mindre hjemmebiograf. Med denne soundbar fra Sony får du både god, fyldig og klar lyd, samt en dyb og kraftig bas fra den medfølgende subwoofer. Den er derfor perfekt til der gerne vil opnå et bedre lydbillede, hvor selv de mindste detaljer kan høres tydeligt.

Soundbaren fra Sony er udstyret med virtuel surround sound teknologi, som betyder at du kan opleve et helt 3D-lydbillede, uden at du behøver flere højttalere placeret omkring dig. Takket være den virtuelle surround sound teknologi, kan du forvandle dit fjernsyns normale stereolyd til imponerende virtuel surround sound – nemmere bliver det ikke.

Soundbaren fra Sony er både nem og brugervenlig i opsætningen, og kommer med nogle smarte features, som gør det let for brugeren at vælge den rigtige lydindstilling. Du kan blandt andet vælge mellem de forudindstillede lydtilstande som automatisk lyd, standard lyd, surround, biograf, musik, nat eller stemme lyd.

Grunde til at købe:

 • Enkel og brugervenlig
 • Fremragende lydkvalitet
 • Subwoofer medfølger
 • Virtuel surroundsound
 • God til prisen

Grunde til at lade være:

 • Du kan få højtaler til TV med flere tilslutningsmuligheder
 • Ingen WIFI

Sony HT-G700 fås her:

Tjek pris her
Phillips Fidelio B97 hoejtaler til tv

#2 Philips Fidelio B97

Oplev ægte surround sound og fremragende lydkvalitet

Feature Trådløs subwoofer
Feature Dolby Atmos IMAX Enhanced
Feature DTS Play-Fi-Kompatibel
Feature HDMI eARC/ARC
Feature Apple AirPlay2
Feature Bluetooth
Feature WiFi
Feature Spotify Connect

Philips Fidelio B97 er en soundbar af højeste kvalitet, som hurtigt kan forvandle din stue til en ægte hjemmebiograf. Philips Fidelio giver dig nemlig mulighed for at se film og TV med ægte 7.1.2 surround sound lyd. Soundbaren er udstyret med to aftagelige, trådløse højttalere i hver side, som du blot kan klikke af og placere bag dig som baghøjttalere.

Udover fremragende lyd og ægte Dolby Atmos surround sound, byder Philips Fidelio også på en masse smarte features, som indbygget Apple AirPlay og Spotify Connect, der giver dig mulighed for at streame musik i højeste kvalitet. Det er derfor også en utroligt alsidig soundbar, som er egner sig perfekt til alt fra musik, podcasts, til store film og serier.

Sammen med de aftagelige surroundhøjttalere og den trådløse subwoofer, får du et utroligt vellydende og afbalanceret lydbillede, som tager lydoplevelsen til helt nye højder. Oplev den tunge, dybe bas, sammen med en lækker, sprød diskant, der sikrer dig klare dialoger og fantastiske lydeffekter. Perfekt til dig ønsker god lyd i et flot og enkelt design.

Grunde til at købe:

 • Fremragende lydkvalitet
 • Ægte surround sound
 • Aftagelige baghøjttalere
 • Trådløs subwoofer
 • Mange tilslutningsmuligheder
 • Perfekt til både musik, film og TV

Grunde til at lade være:

 • Ligger i den dyre ende
Sonos Beam Gen. 2 hoejtaler til TV

#3 Sonos Beam Gen.2

Enkel og kompakt soundbar med fremragende lydkvalitet

Feature HDMI eARC/ARC
Feature Apple AirPlay2
Feature Dolby Atmos
Feature WiFi 5ghz
Feature Amazon Alexa
Feature Google Assistant

Med Sonos Beam Gen. 2 er du godt klædt på når der skal ses film og TV med ekstra god lyd. På trods af sin kompakte størrelse leverer Sonos Beam Gen. 2 et fantastisk lydbillede med en fremragende lydkvalitet, som selv de mest kræsne lyttere vil blive overrasket over. Soundbaren egner sig perfekt til alt fra film og serier, til podcasts og musikstreaming.

Mulighederne er mange med Sonos Beam. Ønsker du et fuldt surround sound setup, kan du nemt og enkelt koble soundbaren op med to trådløse Sonos One SL højttalere, samt en trådløs subwoofer. Men selv uden baghøjttalere og subwoofer, leverer soundbaren altså et fremragende og panoramisk lydbillede, som med garanti vil løfte lydoplevelsen.

Soundbaren er desuden utroligt nem at opsætte, og I den medfølgende Sonos app kan du nemt og enkelt koble alle dine musiktjenester til, samt justere dine lydindstillinger. Det er derfor en perfekt højtaler til TV, da den både er kompakt, brugervenlig og spækket med fremragende lyd hvad enten du gamer, ser film og serier, eller bare høre musik.

Grunde til at købe:

 • Apple AirPlay 2
 • Fremragende lyd til både film, TV, musik og gaming
 • Enkel og brugervenlig
 • Simpelt design som ikke fylder for meget
 • Kan kobles op med flere højttalere for fuld surround sound

Grunde til at lade være:

 • Kræver flere højtalere for opnå surround sound
 • Designet tiltaler ikke alle
Harman Kardon Citation Multibeam 700 hoejtaler til TV

#4 Harman Kardon - Citation Multibeam 700

Fremragende lydkvalitet i et flot og elegant design

Feature Apple AirPlay
Feature Bluetooth
Feature Chromecast
Feature Google Assistant
Feature Bluetooth 4.3
Feature WiFi 2,4/5ghz
Feature HDMI ARC
Feature Touch Display

Med Harman Kardon Citation Multibeam 700 får du en soundbar, som både byder på imponerende lydkvalitet samt et flot og elegant design, der – modsat mange andre soundbars på markedet – faktisk pynter ind i stuen. Soundbaren fra Harman Kardon er derfor perfekt til dig, der ønsker et godt lydbillede kombineret med et flot design.

Soundbaren byder på en imponerende lydkvalitet, som giver et fuldendt lydbillede uden brug af eksterne højttalere. Og selvom Multibeam 700 ikke kan levere fuld surround sound i sig selv, har du dog altid mulighed for at kombinere den med flere højttalere fra Harman Kardon’s Citation serie, og dermed opnå en komplet surround sound opsætning.

Udover god lyd og et flot og elegant design, byder Multibeam 700 også på mange smarte features, som f.eks. Apple AirPlay, Google Assistant, Bluetooth, samt indbygget Google Chromecast. Du har derfor masser af muligheder når det kommer til streaming af både film og musik, og i Google Home appen kan du nemt styre opsætningen af din soundbar.

Grunde til at købe:

 • Nem at opsætte
 • Simpel og brugervenlig
 • Fremragende lyd uden brug af eksterne højttalere
 • Mange tilslutningsmuligheder
 • Flot og elegant design der pynter i stuen
 • Perfekt til dig der ønsker en løsning til både tv og streaming

Grunde til at lade være:

 • Subwoofer medfølger ikke
 • Det kræver ekstra højtalere fra Citation-serien hvis du vil opnå fuld surround sound
JBL Bar 300 5.0 hoejtaler til TV

#5 JBL - BAR 300

Soundbar med JBL’s fantastiske signatur lyd og dybe bas

Feature Apple AirPlay2
Feature WiFi
Feature Bluetooth 5.0
Feature Chromecast
Feature 4K Dolby Vision
Feature HDMI eARC/ARC
Feature Dolby Atmos

JBL Bar 300 er en smart alt-i-en soundbar, som formår at levere et lækkert og altomsluttende lydbillede med en fantastisk dyb bas og klar diskant, der giver nyt liv til både spil, film og musik. Soundbaren fra JBL kommer med en masse smarte og praktiske features, som blandt andet tæller Apple AirPlay, Chromecast og MultiBeam-teknologi.

Takket være MultiBeam-teknologien, behøver du ikke et fuld surround sound setup, da Dolby Atmos kombineret med MultiBeam-teknologien sørger for at du får et helt fantastisk lydbillede, uden brug af ekstra højttalere. Den passer derfor perfekt til dig, der ønsker god og altomsluttende lyd, uden du behøver et fuldt surround sound setup.

JBL’s Bar 300 er også udstyret med PureVoice-teknologi, som sørger for at optimere lyden fra stemmer og dialoger i både spil og film, således at du kan lyden klart og tydeligt. Derudover har soundbaren også en dedikeret brugervenlig app, som gør at du nemt kan styre din soundbar, afspille musik, og justere lydindstillinger – nemmere bliver det ikke.

Grunde til at købe:

 • Mange tilslutningsmuligheder
 • Fantastisk lyd og altomsluttende lydbillede
 • God dyb bas og klare dialoger
 • Perfekt til både streaming, musik og film
 • Mulighed for at kombinere med flere højttalere
 • Dedikeret og brugervenlig app til lydindstillinger

Grunde til at lade være:

 • Lyden kunne godt være mere detaljeret
 • Designet og størrelsen tiltaler ikke alle

Købsguide: Sådan vælger du de bedste højtalere til TV

Er du på udkig efter en løsning til at få bedre lyd når du ser film og serier? Så læs med her. Mange fladskærmsfjernsyn er ikke udstyret med de bedste højttalere, og der er intet mere irriterende end når en god film eller serie, drukner i dårlig lyd så du misser de fantastiske lydeffekter. Men det findes der heldigvis en løsning på.

Du kan nemlig sagtens optimere lyden fra dit fjernsyn ved at tilkøbe en ekstern højtaler til TV. Der findes mange løsninger på markedet, som blandt andet tæller de smarte soundbars, som formår at give et fuldendt lydbillede, uden du skal til at investere i et fuldt surround sound setup, og samtidigt opnå en fremragende lydkvalitet.

Sådan kan du forbedre lyden med en højtaler til TV

Der er flere måder hvorpå du kan forbedre lyden fra dit fladskærms tv, så du kan få et bedre og altomsluttende lydbillede, der sikrer at du får hver en lille detalje med, hvad enten du ser film, nyheder, eller streamer musik og radio. En af de nemmeste måder at forbedre lyden på, er ved at investere i en soundbar eller et par aktive højttalere til dit TV.

Det smarte ved både soundbars og aktive højttalere er at du ikke behøver en ekstern forstærker til at drive dem, da de begge har en integreret forstærker med strømforsyning. Med en soundbar til TV er du sikret en smart alt-i-en løsning, og der findes efterhånden nogle rigtig effektive soundbars på markedet, som giver et fremragende lydbillede.

Hvilke overvejelser bør jeg gøre mig inden jeg vælger en højtaler til TV?

Inden du vælger en højtaler til TV, er der et par vigtige ting du bør have med i dine overvejelser. Der findes nemlig rigtig mange højtalere til TV på markedet, og der kan være stor forskel på hvilke egenskaber og kvaliteter de har. Du bør derfor overveje hvilke features og behov du har til din nye højtaler til TV, for du vælger en du er tilfreds med.

Du bør blandt andet overveje hvilke tilslutningsmuligheder du får brug for, hvor mange lydkanaler du ønsker, om du vil have ægte surround sound eller virtuel surround sound. Det er alt sammen en smagssag, og det er derfor vigtigt at du gør op med dig selv, hvilke krav og behov du har, for at du vælger den bedste højtaler til TV til lige præcis dig.

Hvor meget koster en god højtaler til TV?

Der er efterhånden rigtigt mange forskellige højtalere til TV på markedet, du vil derfor også opleve en stor prisforskel på nogle af de mange højttalere. Det vigtigste er at du vælger en højtaler til TV som du er glad for, og som lever op til dine krav og behov. Du bør derfor ikke altid gå efter den billigste, da pris og kvalitet, som oftest, hænger sammen.

Ønsker du at investere i en højtaler til TV af høj kvalitet, som sikrer dig et godt og altomsluttende lydbillede med klar lyd og god bas, skal du typisk af med i omegnen af 2000-8000 kroner. Der findes dog både billigere og dyrere højtalere til TV på markedet, og her er det igen vigtigt at huske på, at pris og kvalitet, som oftest, hænger sammen.

Hvad er forskellen på surround sound og virtuel surround sound?

Når du skal til at vælge en højtaler til dit TV, vil du uden tvivl støde på ordet surround sound mange gange. Der findes efterhånden mange forskellige former for surround sound, idet der både er virtuel surround sound og ægte 7.1.2-kanals surround sound. Men hvad er forskellen egentlig på de to? Herunder kan du læse om forskellen på de to begreber.

Forskel på ægte og virtuel surround sound:

 • Ægte surround sound: Med et ægte surround sound setup har du flere højtalere placeret omkring dig, som sørger for at sende lyden ud fra alle sider, således at du får et altomsluttende lydbillede. Denne løsning er klart den der giver det bedste lydbillede, og det er også den løsning der bliver brugt i de biografer og hjemmebiografer.
 • Virtuel surround sound: Virtuel surround sound er en nyere teknologi, som formår at sende lyden ud så det høres som om den kommer fra flere kanaler end den i virkeligheden gør. Du slipper derfor for at have flere højtalere placeret omkring dig, da den virtuelle surround sound teknologi skaber et ‘falsk’ altomsluttende surround sound lydbillede.

Bør jeg vælge en højtaler til TV med ægte surround sound eller virtuel surround sound?

Hvorvidt du bør vælge en højtaler til TV med ægte surround sound eller virtuel, vil altid være en smagssag, som kommer an på den enkelte lytters krav og behov til lyden. Hvis du ønsker at investere i en højtaler til TV som kan give samme lydbillede som en god hjemmebiograf, bør du klart gå efter en højtaler til TV med ægte surround sound.

Med det sagt, så er den virtuelle surround sound teknologi blevet meget bedre gennem årene, og du kan derfor sagtens finde en højtaler til TV med virtuel surround sound, som formår at at skabe et altomsluttende og tilfredsstillende lydbillede. Hvis du ikke ønsker et setup med mange højtalere, bør du vælge en højtaler til TV med virtuel surround sound.