Vi anbefaler disse  3 vandtætte højttalere

Sonos Roam Vandtaet hoejtaler

#1 Sonos Roam

Smart og kompakt kvalitets højttaler fra Sonos med helt fantastisk lyd, som både tåler regn, sand og støv.

Kan købes her
JBL Charge 5 vandtaet hoejttaler

#2 JBL Charge 5

Vandtæt højttaler med fantastisk lyd og kraftige basenheder samt indbygget powerbank.

Kan købes her
JBL Flip 5 vandtaet hoejttaler

#3 JBL Flip 5

Kompakt og vandtæt højttaler med fremragende lyd og lynhurtig opladning på bare 2,5 time.

Kan købes her

Købsguide: De 5 bedste vandtætte højttalere

En vandtæt højttaler er perfekt til dig, der ønsker at tage musikken med dig udenfor, uden overhovedet at skulle bekymre dig om vind og vejr. Med en vandtæt højttaler er du nemlig bedre klædt på end nogensinde før, når du skal en tur i parken med vennerne, på camping med familien, eller bare savner en højttaler til badeværelset eller terrassen.

Med en vandtæt højttaler er du nemlig beskyttet mod regn, vandstænk eller ølsjatter når du er på festival. Du kan derfor medbringe din vandtætte højtaler alle de steder du normalt ikke ville, uden at skulle bekymre dig om hvorvidt den kan tåle en regnbyge eller endda en tur under vand. Læs med videre og bliv klogere på de bedste vandtætte højtalere på markedet.

Sonos Roam Vandtaet hoejtaler

#1 Sonos Roam

Oplev fantastisk lyd med en kompakt kvalitets højttaler fra Sonos.

Feature Bluetooth og WiFi streaming
Feature AirPlay 2.0
Feature Google Assistant
Feature TruePlay
Feature 10 timers spilletid
Feature IP67-klassificering

Sonos Roam er en kompakt, transportabel og vandtæt kvalitets højttaler, som kommer i et flot og elegant design, som passer ind alle steder. Den lille og robuste højttaler leverer en fantastisk lyd, og med den smarte TruePlay-funktion, som tilpasser og kalibrerer lyden alt efter placering, er du altid sikret god lyd, hvor end du placerer højttaleren.

Med en Sonos Roam er du ikke kun sikret god lyd. Med sin IP67-klassificering er du også sikret beskyttelse mod vand og støv. IP67 klassificeringen betyder at din højttaler kan tåle at være under en meters vand, i helt op til 30 minutter – og stadig spille videre. Du kan derfor sagtens have din Sonos Roam stående på badeværelset, eller andre steder, hvor den kan blive udsat for vand.

Med en vandtæt højttaler fra Sonos, får du utroligt meget kvalitet for pengene, både hvad angår lyd, funktionalitet, holdbarhed og design. Ønsker du at koble højttaleren sammen med dine andre Sonos enheder, er der også mulighed for dette. Oplev enestående lyd og et flot, solidt og stilrent design, hvad enten du er i badet, på stranden, eller ved poolen.

Grunde til at købe:

 • Mange tilslutningsmuligheder
 • TruePlay-funktion som tilpasser lyden
 • Solidt og stilrent design
 • Op til 10 timers spilletid med det indbyggede batteri
 • IP67 Vand- og støvtæt klassificering

Grunde til at lade være:

 • Stereo-parring er ikke muligt over Bluetooth
 • Du kan få vandtætte højttalere med længere batteritid

Sonos Roam vandtæt højttaler fås her:

Tjek pris her
JBL Charge 5 vandtaet hoejttaler

#2 JBL Charge 5

Vandtæt højttaler med indbygget powerbank og lang batteritid

Feature Bluetooth 5.1
Feature 20 timers spilletid på batteri
Feature Indbygget powerbank
Feature IP67-klassificering
Feature JBL Pro Sound
Feature JBL PartyBoost

JBL Charge 5 er en vandtæt højttaler med en kraftig bas og en fantastisk lydkvalitet, som kan spille enhver fest op. Det smarte Bluetooth højttaler er med sin IP67-klassificering, vandtæt helt ned til en meters dybde i 30 minutter. Du kan dermed snildt tage din JBL Charge 5 med i bad, på stranden, eller til poolen, uden at skulle bekymre dig om vandskader.

Med en vandtæt højttaler fra JBL er du sikret god kvalitet, både når det kommer til lyd, design og funktionalitet. Med Bluetooth 5.1 kan du nemt forbinde op til to af dine yndlings enheder, så du altid kan streame den musik du har ved hånden. Med JBL PartyBoost kan du forbinde to kompatible højttalere med hinanden, og dermed få ægte stereolyd i høj kvalitet.

Charge 5 er udstyret med en dynamisk basenhed og en separat diskant, der sammen med sine to passive JBL-basenheder, leverer en fantastisk lyd med en kraftig bas. Med 20 timers spilletid er du sikker på at ikke at løbe tør for strøm. Charge 5 har desuden en indbygget powerbank, så du altid kan oplade din smartphone eller tablet, hvor end du er henne.

Grunde til at købe:

 • Stort batteri med op til 20 timers spilletid på én opladning
 • God og kraftig lyd med JBL Pro Sound
 • Indbygget powerbank
 • Vand- og støvtæt ned til 1 meters dybde med IP67-klassificering

Grunde til at lade være:

 • Designet tiltaler ikke alle
 • Opladningstiden kunne være hurtigere
JBL Flip 5 vandtaet hoejttaler

#3 JBL Flip 5

Få god lydkvalitet for pengene med en vandtæt JBL Flip 5

Feature Bluetooth 4.2
Feature 12 timers spilletid
Feature IPX7-klassificering
Feature JBL PartyBoost

JBL Flip 5 er en vandtæt Bluetooth højttaler, som giver dig masser af god lyd for pengene. Den lille og kompakte højttaler er lavet af slidstærke, vandtætte materialer, som sikrer at du kan have den med dig overalt. Med hele 12 timers spilletid på én opladning, løber du ikke tør for strøm lige med det samme, og på bare 2,5 time er JBL Flip 5 igen helt opladet.

Ønsker du at få lyden i stereo, kan du med JBL PartyBoost forbinde to kompatible højttalere, og dermed skabe et fuldt stereo lydbillede. Du kan også vælge at forbinde flere kompatible højttalere med hinanden, hvis du ønsker at skabe en fest med flere højttalere. Med Bluetooth 4.2 kan du altid streame din yndlingsmusik direkte fra din telefon eller tablet.

JBL Flip 5 er med sin IPX7-klassificering vandtæt helt ned til én meter, hvilket betyder at du ikke skal bekymre dig om vandskader. Med sin fremragende lyd og kompakte størrelse, passer den perfekt til en tur på stranden eller langs poolen, og det slidstærke og solide design, betyder at du kan have den med dig overalt.

Grunde til at købe:

 • Lang spilletid på batteri
 • God og høj lyd med en dyb bas
 • Minimalistisk design
 • Tåler vand

Grunde til at lade være:

 • Er tungere end mange andre vandtætte højttalere
 • PartyBoost virker ikke med ældre JBL højttalere
ultimate ears boom 3 vandtaet hoejttaler

#4 Ultimate Ears Boom 3

Få god lyd med denne vandtætte og flydende højttaler

Feature 15 timers spilletid
Feature Bluetooth
Feature Trådløs opladning
Feature PartyUp-funktion
Feature IP67-klassificering
Feature 360 graders lyd

Ultimate Ears Boom 3 er en smart og kompakt højttaler, med en imponerende lyd, som både rummer en klar diskant og en kraftig dyb bas. Den vandtætte højttaler er lavet af slidstærke materialer, som gør at den kan holde til selv de hårdeste udfordringer, og med sin IP67-klassificering, er højttaleren både vand- og støvtæt ned til 1 meter. Selv hvis du skulle tabe den trådløse højttaler i vandet, vil Boom 3 flyde ovenpå, og spille videre med din yndlingsmusik.

Den vandtætte højttaler fra Ultimate Ears kan fås i mange forskellige farver og mønstre, så du kan helt sikkert finde én, som passer perfekt til dig, eller som trådløs højttaler på badeværelset. Med 360 graders lyd, er du sikret at kunne høre musikken klart og tydeligt, hvad enten du befinder dig foran, bagved eller ved siden af højttaleren.

Med Ultimate Ears Boom 3 kan du høre op til 15 timers musik på én opladning, og på bare 2,45 timer er den vandtætte højtaler igen fuldt opladet og klar til brug. Ønsker du at forbinde højttaleren trådløst med andre Boom enheder, kan du via den dedikerede app benytte PartyUp-funktionen, som giver dig mulighed for at forbinde helt op til 150 højttalere sammen.

Grunde til at købe:

 • Er utroligt holdbar
 • Op til 15 timers spilletid
 • Vandtæt og flydende
 • Dedikeret app

Grunde til at lade være:

 • Den trådløse oplader skal købes separat
 • Benytter micro-USB i stedet for USB-C
Harman Kardon Neo vandtaet hoejttaler

#5 Harman/Kardon Neo

Lille og kompakt Bluetooth højttaler med en fantastisk lyd

Feature Bluetooth 4.2
Feature 10 timers spilletid
Feature IPX7-klassificeret
Feature Kompakt størrelse

Harman Kardon Neo er en lille og kompakt Bluetooth højttaler, som på trods af sin lille størrelse leverer en fremragende lyd. Den vandtætte højttaler fylder ikke mere end en normal håndflade, hvilket gør den utroligt praktisk og nem at transportere, når du skal have den gode lyd med dig på tur.

Den vandtætte højttaler fra Harman Kardon er IPX7-klassificeret, hvilket betyder at den er vandtæt, selv hvis du skulle tabe den i vandet. Harman Kardon Neo kommer i et stilrent design med et flot aluminums kabinet, og er tilmed udstyret med en lille strop, som er praktisk hvis du skal have højttaleren sat fast til din taske, eller dit bælte.

På trods af sin lille størrelse, tilbyder den kompakte højttaler op til 10 timers spilletid på en enkelt opladning. Med Bluetooth 4.2 kan du altid afspille din yndlingsmusik direkte fra din telefon eller tablet. Denne højttaler er perfekt til dig der ikke ønsker en stor og klodset højttaler, men stadig ønsker at have god lyd med dig på farten.

Grunde til at købe:

 • Lille og kompakt størrelse som er perfekt når du er på tur
 • Flot og stilrent design
 • God lyd og batteritid på trods af størrelsen
 • Vandtæt design

Grunde til at lade være:

 • Stroppen på højttaleren kan ikke fjernes
 • Du kan få bedre bas på en større højttaler
Anker soundcore flare 2 vandtaet hoejttaler

#6 Anker SoundCore Flare 2

Vandtæt højttaler med et flot og justerbart LED-lys

Feature 12 timers spilletid
Feature Bluetooth 5.0
Feature LED-lysshow
Feature IPX7-klassificeret
Feature 360 graders lydbillede

Anker SoundCore Flare 2 er en vandtæt Bluetooth højttaler, som med sin IPX7-klassificering er vandtæt helt ned til en meters dybde, i op til 30 minutter. Højttaleren er også udstyret med et justerbart LED-lysshow, som gør at du kan fylde din stue eller dit badeværelse med flotte, dynamiske farver, som du kan styre via den dedikerede app, på din telefon eller tablet.

Flare 2 leverer en god, klar lyd, og den smarte BassUp-funktion sørger for en kraftig og dyb bas. Den vandtætte højttaler har 360 graders lyd, hvilket betyder at lyden når ud til at alle i lokalet, uanset hvor de er placeret. Med Bluetooth 5.0 kan du problemfrit betjene højttaleren trådløst fra helt op til 20 meters afstand, hvilket gør den perfekt til udendørsbrug.

Den vandtætte Bluetooth højttaler kommer i et cylinderformet design, og kan fås i to farvevarianter, sort og blå. Flare 2 tilbyder 12 timers spilletid på en opladning, og skulle du løbe tør for strøm, er højttaleren igen fuldt genopladet på 3,5 time. Denne vandtætte højttaler er perfekt til badeværelset, hvor den både kan give god lyd og en lyseffekt.

Grunde til at købe:

 • Lang rækkevidde med Bluetooth
 • Justerbart LED-lysshow
 • God størrelse som gør at du kan have den med dig overalt

Grunde til at lade være:

 • Bassen halter lidt ved fuld volume
 • Designet og LED-lyset tiltaler ikke alle

Hvad er en vandtæt højttaler?

En vandtæt højttaler er, kort sagt, det samme som en trådløs højttaler, bare i en vandtæt udgave. Den vandtætte højttaler har mange af de samme funktioner, som en normal trådløs højttaler. Dog skal du ikke bekymre dig om hvorvidt den bliver udsat for regn, vandstænk eller endda en tur i poolen. Med en vandtæt højttaler skal du ikke længere lade dig begrænse af frygten for vandskader.

En vandtæt højttaler fungerer ved at holde de elektroniske dele, der kan blive udsat for vand, beskyttet, så man ikke risikerer at få fugt eller vand i de strømledende dele, og dermed ødelægge højttaleren. Der findes flere former for vandtætte højttalere, og i denne guide kan du forhåbentlig blive klogere på, hvad du bør være opmærksom på, inden du vælger en vandtæt højttaler.

Hvorfor vælge en vandtæt højttaler?

Der er mange gode grunde til at vælge en vandtæt højttaler når du skal lytte til musik. En vandtæt højttaler er blandt andet smart, når du skal høre musik udenfor, på stranden, i parken, eller måske endda i badet. Alle de steder du før ikke havde mulighed for at få lyd, har du nu mulighed for, med en vandtæt højttaler.

Med en vandtæt Bluetooth højttaler behøves du heller ikke længere bekymre dig om regn, når du skal lytte til din yndlingsmusik udendørs. Når du vælger en vandtæt højttaler, er du godt forberedt til den næste festival, havefest eller sejltur med vennerne. Gør badeferien endnu sjovere med en vandtæt bluetooth højttaler, uden at skulle bekymre sig om vandskader.

Hvad er formålet med en vandtæt højttaler?

Der findes flere formål med en vandtæt højttaler, men mest af alt er formålet at holde din elektronik tør og tændt, selvom det skulle blive udsat for vand og regn. Du kan f.eks. bruge den på stranden om sommeren, i båden, i sommerhuset, på surfbrættet – ja, mulighederne er mange, men med en vandtæt højttaler skal du ikke lade dig begrænse.

Med en vandtæt højttaler til badet har du altid musikken lige ved hånden, og med trådløs streaming via Bluetooth bliver det ikke nemmere at afspille din yndlingsmusik. Hør musik overalt, hvad enten du er i badet eller i poolen – med en vandtæt højttaler er det slut med at bekymre sig om irriterende vandskader, når du lytter til din yndlingsmusik eller podcasts.

Hvilke funktioner skal en vandtæt højttaler have?

En vandtæt højttaler kan have mange af de samme funktioner, som en normal trådløs højttaler kan, bare i en vandtæt udgave. Det er derfor en smagssag, hvilke funktioner der er vigtige for dig, når du skal til at vælge en vandtæt højttaler til badeværelset. Den vigtigste funktion er Bluetooth, da de fleste vandtætte højttalere, ikke er udstyret med AUX-indgang.

Du bør også være opmærksom på hvor lang batteritid højttaleren tilbyder, da der kan være stor forskel fra model til model. En anden ting der også er værd at være opmærksom på, er hvorvidt den vandtætte højttaler understøtter parring med andre højttalere, så du på den måde kan skabe et fuldt stereo lydbillede.

Hvad er forskellen på vandtæt og vandafvisende?

Når det kommer til vandtætte højttalere, er der stor forskel på en vandtæt højttaler, og en vandafvisende højttaler, hvilket er noget man bør være opmærksom på. Der er nemlig stor forskel på disse to udtryk, selvom de for nogen, lyder ens. Det kan dog have fatale konsekvenser for din højttaler, hvis du kommer til at forveksle de udtryk med hinanden.

En vandtæt højttaler kan holde til at blive udsat for større mængder af vand, hvorimod en vandafvisende højttaler, kun holder til at blive udsat for mindre mængder af vand, som f.eks. ved regn eller mindre vandstænk. Det er vigtigt ikke at komme til at forveksle de to udtryk, da du ellers risikerer at ødelægge din højttaler, hvis den bliver udsat for vand.

Hvad betyder IPXX-certificeret?

Med et IP-certifikat har du mulighed for at se hvor modstandsdygtigt din højttaler er overfor ting som støv og væsker. IP står for ‘Ingress Protection’’, som oversat til dansk betyder det samme som ‘’Beskyttelse mod indtrængen’’. De to sidste cifre i navnet angiver i hvilken grad de er resistente, over for henholdsvis støv og væske.

Som et eksempel vil en højttaler med en IP-rating der hedder IP67 være både støv- og vandtæt, helt ned til en meters dybde i 30 minutter ad gangen, og dermed gælde som en vandtæt højttaler. Den vil også kunne tages med på stranden, uden at blive ødelagt af sand. Det første ciffer angiver beskyttelsen mod støv, og nummer to angiver væske beskyttelsen.