Vi anbefaler disse  5 partyhøjttalere

Soundboks 3 partyhoejttaler

#1 Soundboks Gen. 3

Fantastisk partyhøjttaler med lang batterilevetid og utroligt kraftig lyd, som kan spille enhver festival eller havefest op, uden problemer.

Kan købes her
JBL PartyBox 1000 partyhoejttaler

#2 JBL PartyBox 1000

En virkelig kraftfuld og festlig partyhøjttaler med imponerende lyd og mange fede features. Et godt køb, der virkelig kan sætte gang i festen.

Kan købes her
sony-party-hoejttaler

#3 Sony SRS-XP500

God og kraftig partyhøjttaler med en dyb bas, og en masse tilslutningsmuligheder. Skab en fest med det smarte lysshow, hvor end du er henne.

Kan købes her

Købsguide: De 5 bedste partyhøjttalere

Er du træt af kedelig og monton lyd, når du sidder foran din PC? Så kan det betale sig at investere i et par ordentlige PC-højttalere med subwoofer. Her får du langt bedre lyd, uanset om du gamer, ser film eller bare hører musik, imens du surfter på nettet. Men hvilke PC-højttalere med subwoofer skal du vælge? Bare rolig, vi har finkæmmet markedet for dig.

Vi har fundet 4 fremragende PC-højttalere med subwoofer i forskellige prisklasser, som med garanti vil forbedre lydoplevelsen markant. Under de enkelte modeller kan du læse en detaljeret beskrivelse af højttaleren samt finde fordele og ulemper ved den specifikke model. På den måde er du bedre rustet til at vælge den helt rigtige PC-højttaler med subwoofer til netop dit behov.

Soundboks 3 partyhoejttaler

#1 Soundboks Gen. 3

Den ultimative partyhøjttaler, som kan blæse en hel festival op.

Feature 40 timers spilletid
Feature Bluetooth 5.0
Feature TeamUP-tilstand
Feature 2 x mikrofon/instrument indgange
Feature 2 x 3,5mm jackstik ind- og udgange

Soundboks Gen. 3 er en utroligt robust og solid partyhøjttaler, som er bygget til at kunne spille enhver festlig lejlighed op. Med op til 40 timers spilletid, er du sikret musik i mange timer, hvor end du er henne. Skulle du få brug for at spille i længere tid, som f.eks. på en festival, kan du altid have et ekstra batteri med dig, og nemt skifte det brugte ud med et nyt.

Den populære Soundboks leverer en utroligt god lyd med en dyb bas, som virkelig kan spille op, selv foran et større publikum. Du kan også vælge at bruge den smarte TeamUP-funktion, som giver dig mulighed for trådløst at koble flere Soundboks sammen. På den måde kan du også opstille flere Soundboks-højttalere, så de skaber et fuldt stereo lydbillede til din fest.

Downloader du den dedikerede Soundboks-app, får du adgang til en masse smarte funktioner, hvor du blandt andet kan justere stereo lydbilledet i TeamUP-tilstand. På selve Soundboksen kan du justere equalizer og volumen. Du finder også mange tilslutningsmuligheder på Soundboksen, heriblandt Bluetooth 5.0, 2 mikrofonindgange, samt to 3,5 mm jack ind- og udgange.

Grunde til at købe:

 • Mange tilslutningsmuligheder
 • Lang spilletid
 • Utroligt god lyd og dyb bas
 • Solidt og robust materiale

Grunde til at lade være:

 • Højere pris end gennemsnittet
 • Tung at transportere
JBL PartyBox 1000 partyhoejttaler

#2 JBL PartyBox 1000

Kraftfuld partyhøjttaler med imponerende lydkvalitet og volumen

Feature Bluetooth 4.2
Feature RCA indgang
Feature TWS (True Wireless Stereo)
Feature 2 x mikrofon/instrument indgange
Feature 3,5mm jackstik indgang
Feature LED lysshow
Feature DJ-pads

JBL PartyBox 1000 er en imponerende partyhøjttaler, som egner sig perfekt til både fester og hjemmebrug. Den bærbare partyhøjttaler er udstyret med JBL’s imponerende højttalerenheder, som både sikrer dig en god dyb bas og en lækker diskant. Du kan nemt afspille alt din yndlingsmusik via Bluetooth, USB, eller den integrerede AUX indgang.

Partyhøjttaleren fra JBL er perfekt når der skal spilles op til festlige begivenheder, i det den både spiller højt og tydeligt og med en god dyb bas, som kan sætte gang i festen. Partyhøjttaleren er tilmed også udstyret med et imponerende og festligt lysshow, hvor du kan vælge mellem tre forskellige indstillinger; Meter, Pulse og Party-lysshow.

Du har også mulighed for tilslutte dine egne eksterne højttalere til JBL’s partyhøjttaler, hvis du ønsker ekstra meget lyd. Du kan enten tilslutte dine kompatible højttalere trådløst via TWS, eller med et RCA-kabel. Udover imponerende lyd og lys, har partyhøjttaleren også mange andre features, som karaoke, DJ-pads, samt guitar- og mikrofon indgang.

Grunde til at købe:

 • Imponerende lyd
 • Kraftfulde JBL bas enheder
 • Mange tilslutningsmuligheder
 • TWS (True Wireless Stereo)
 • Lysshows funktion
 • DJ-pads
 • Perfekt til større forsamlinger

Grunde til at lade være:

 • Skal tilsluttes stikkontakt
 • Forholdsvis høj pris
sony-party-hoejttaler

#3 Sony SRS-XP500

Fantastisk festhøjttaler med en kraftig bas og en lang batterilevetid

Feature Mega Bass (bass boost)
Feature X-balanced Speaker Unit
Feature IPX4 vandafvisende design
Feature 2x USB-A indgange
Feature 2x mikrofonindgange
Feature Lysshow-funktion

Sony SRS-XP500 er en fantastisk partyhøjttaler, med en god kraftig bas og mange smarte funktioner. Partyhøjttaleren tilbyder op til hele 20 timers spilletid og med den smarte hurtigopladningsfunktion, kan du få 80 minutters spilletid på kun 10 minutter.

Dette gør højttaleren perfekt til at tage med på festivaler eller i parken, hvor der ikke er adgang til en stikkontakt, og med Bluetooth 5.0 kan du altid afspille musik trådløst fra din telefon. Ønsker du ekstra kraftfuld bas, kan du trykke på MEGA BASS knappen, som aktiverer bass boost funktionen.

SRS-XP500 er udstyret med to diskantenheder og en X-Balanced enhed, som sikrer dig god lyd og dybe basfrekvenser i topklasse, som kan spille enhver fest op. Partyhøjttaleren kan både vende vertikalt og horisontalt, så du altid kan placere den hvor du har lyst.

Den smarte lysshow-funktion kan styres via den dedikerede Fiestable-app, og via Sony Music Center-appen kan du betjene musik og ændre lydtilstande. Med Party Connect kan du forbinde partyhøjttaleren med op til 100 andre Sony-højttalere. Med to USB-porte og to mikrofonindgange, kan du både oplade din telefon og tilslutte en mikrofon eller en guitar.

Grunde til at købe:

 • Mange tilslutningsmuligheder
 • Fantastisk lyd og kraftig bas
 • Vandafvisende og slidstærkt design
 • Hurtigt opladning og lang spilletid
 • Smart lysshow-funktion

Grunde til at lade være:

 • Lidt stor i størrelsen
 • Besværlig at transportere
Muse M-1915 party hoejttaler

#4 Muse M-1915

Smart, kompakt og transportabel partyhøjttaler lysshow og mikrofon

Feature Bluetooth 4.2
Feature USB 2.0
Feature LED-display
Feature Medfølgende mikrofon
Feature Teleskopisk trækhåndtag
Feature Lysshow-funktion

Muse M-1915 er en smart og kompakt partyhøjttaler, som kan starte en fest hvor end du er henne. Med et praktisk teleskopisk trækhåndtag og hjul, er den nem at transportere rundt hvad enten du skal i parken, på festival eller over til naboen og holde havefest. Med indbygget batteri behøver du ingen strømkabler, hvilket gør den godt egnet til udendørs fester.

Skab en ægte diskoteks stemning med det indbyggede strobelys og farverige LED-lys, som kan forvandle enhver fest til et ægte lysshow. Med 150 W udgangseffekt, kan du nemt spille en mindre fest op med god lyd, og med Bluetooth 4.2 er du klar til trådløs afspilning fra din telefon eller computer.

Muse M-1915 er desuden udstyret med to USB 2.0-indgange, så du nemt kan tilslutte et USB-stik eller genoplade din telefon. Der er også mulighed for at tilslutte den medfølgende mikrofon eller en guitar via de to dedikerede mikrofonindgange. M-1915 er en fantastisk partyhøjttaler til dig der ønsker et kompakt og transportabelt lydsystem, med lysshow og mange tilslutningsmuligheder.

Grunde til at købe:

 • Mange tilslutningsmuligheder
 • Mikrofon medfølger
 • Indbygget strobelys og LED-lysshow
 • God til prisen
 • Nem at transportere

Grunde til at lade være:

 • Du kan få kraftigere festhøjttalere
 • Lyden kunne være højere

#5 Blaupunkt BLP 3910

Nem og transportabel partyhøjttaler med subwoofer

Feature Fjernbetjening
Feature Bluetooth
Feature LED-lys
Feature Hukommelseskortlæser
Feature FM radio

Blaupunkt BLP-3910 er en smart partyhøjttaler, som du kan have med dig overalt. Blaupunkts partyhøjttaler leverer med sine 2 x 20W en god og kraftig lyd, og de 4 indbyggede subwoofere sikrer dig en god og dyb bas.

Ønsker du at sætte gang i festen, kan du tænde for det festlige LED-lyd med den medfølgende fjernbetjening, og skabe en ægte diskotek stemning. Blaupunkts BLP-3910 er udstyret med Bluetooth så du altid kan spille den musik du har ved hånden, og ønsker du at tilslutte USB eller SD-kort, er der også mulighed for dette.

Den kompakte størrelse gør den nem at have med dig, hvor end der skal være fest. Udover Bluetooth, kortlæser, USB og AUX indgang, kan du også høre musik på den integrerede FM-radio. Dette er en smart partyhøjttaler til dig som ønsker en god lyd, samtidigt med du ikke vil slæbe rundt på en stor og besværlig højttaler.

Grunde til at købe:

 • Betjen højttaleren med fjernbetjening
 • Nem at transportere
 • God lyd med 4 subwoofere
 • Mange tilslutningsmuligheder

Grunde til at lade være:

 • Du kan få højttalere med længere spilletid
 • Designet tiltaler ikke alle

Sådan vælger du den den rigtige partyhøjttaler

Der er flere ting, som er værd at tage højde for, når du skal til at vælge den helt rigtige partyhøjttaler til at sætte gang i festen. For at du vælger den partyhøjttaler, som er den rigtige for dig og passer til dig og dine behov, er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser inden du træffer dit endelige valg.

Du bør blandt andet overveje, hvor højt du vil få brug for at spille med din partyhøjttaler, samt hvor mange tilslutningsmuligheder du vil få brug for. De fleste partyhøjttalere er bygget til at kunne spille højt og længe, men der er stadig stor forskel på, hvor godt de spiller, når volumen skrues højt op.

En anden ting, som også har stor betydning, er batteritiden på din partyhøjttaler. Batteritiden er nemlig altafgørende for, hvor lang tid du kan afspille musik på din partyhøjttaler. Vil du have lang spilletid og samtidigt kunne spille højt, bør du derfor kigge efter en partyhøjttaler med stor batterikapacitet og en høj ydeevne.

Hvad er en partyhøjttaler?

En partyhøjttaler er kort sagt en transportabel højttaler, som er bygget til at kunne spille højt og længe. Der findes mange forskellige slags partyhøjttalere, som alle sammen har forskellige features og funktioner. Du kan blandt andet få partyhøjttalere med indbygget diskolys, så du ikke selv behøver at sætte lys op til din næste fest.

Med en partyhøjttaler har du mulighed for at skabe en fest, hvor end du er henne. For hvad er en fest uden musik? Den smarte partyhøjttaler er de seneste år blevet utroligt populær, og de er ikke noget sjældent syn hverken på festivaler, i parken eller til havefester landet over.

Hvilke funktioner skal partyhøjttaleren have?

Når det kommer til hvilke funktioner en partyhøjttaler skal have, kommer det helt an på hvad du skal bruge partyhøjttaleren til, og hvilke funktioner du kommer til at få brug for til din fest. Der er dog nogle funktioner, som enhver partyhøjttaler helst skal have. Her snakker vi blandt andet tilslutningsmuligheder og mobilitet.

Det er vigtigt at du har nok tilslutningsmuligheder på din partyhøjttaler, så du altid kan afspille musik fra den enhed, du har ved hånden. Ønsker du f.eks. at tilkoble en mikrofon eller en guitar til din festhøjttaler, bør du kigge efter en model med mikrofonindgang. Herunder kan du blive klogere på nogle af de mange funktioner.

En partyhøjttaler kan blandt andet have følgende funktioner:

 • Trådløs tilslutning
 • Bass Boost
 • Vand- og støvafvisende
 • Holdbarhed
 • Subwoofer
 • Mikrofonindgang
 • Lysshow

Der findes altså rigtigt mange forskellige funktioner og features, som alle sammen har en vis værdi, alt efter hvad dine krav og behov er til en festhøjttaler. Med andre ord kan det være lidt af en jungle at finde rundt i, hvis man ikke har noget kendskab til de mange funktioner – men det findes der heldigvis råd for.

I denne oversigt vil vi prøve at gøre dig klogere på, hvad de forskellige funktioner er, og hvordan de hver og enkelt fungerer. På den måde kan du forhåbentlig blive klogere på, hvilke funktioner du kommer til at få brug for, på din nye festhøjttaler – og hvilke du måske kan undvære.

Tilslutningsmuligheder

Når det kommer til tilslutningsmuligheder, skal du være opmærksom på om partyhøjttaleren understøtter de enheder, du har tænkt dig at afspille musik fra. Ønsker du f.eks. at afspille musik trådløst via Bluetooth fra telefonen, er det kun muligt, hvis partyhøjttaleren også er udstyret med Bluetooth-funktion.

Oftest er der mange tilslutningsmuligheder på de smarte partyhøjttalere, men det er vigtigt at du har mulighed for at afspille musik, fra de enheder du har ved hånden. Ønsker du at tilslutte en guitar, keyboard, eller en mikrofon, bør du være opmærksom på, om din partyhøjttaler har en dedikeret mikrofonindgang.

Bass Boost

Bass Boost er en funktion til dem der ønsker en mere kraftfuld og tung baslyd, når de afspiller musik på deres partyhøjttaler. Bass Boost funktionen går ind og gør de lave og dybe lydfrekvenser mere fremtrædende, så musikken fra din partyhøjttaler kommer til at lyde kraftigere med en tungere baslyd.

Bass Boost funktionen er smart hvis du f.eks. bruger partyhøjttaleren til en større fest udenfor, hvor bassen kan komme til at drukne i lydene omkring en. Med bass boost er du sikker på altid at kunne sparke festen i gang, med tung bas og kraftig lyd, hvad enten du er ude eller inde.

Vand- og støvafvisende

Hvis du skal bruge din festhøjttaler udendørs, er det vigtigt at du undersøger om den er vand- eller støvafvisende, så den ikke går i stykker, hvis der skulle komme regn. De fleste nyere partyhøjttalere er heldigvis både vand- og støvafvisende, da mange af dem jo er bygget til at blive brugt udendørs, hvor de kan blive udsat for både sand og regn.

Der findes flere forskellige slags klassificeringer, når det kommer til hvor vand- og støvafvisende partyhøjttaleren er. De deles op i forskellige IP klasser, alt efter hvor vand- og støvafvisende produktet er. Nu højere tallet er efter IP, nu mere vand- og støvafvisende er din festhøjttaler.

Holdbarhed

Du bør også kigge efter hvor holdbar og solid partyhøjttaleren er. Dette kommer både an på hvilket materiale og af hvilken kvalitet, festhøjttaler er lavet i. Ønsker du at transportere partyhøjttaleren med dig rundt på festivaler eller i parken, er det vigtigt at din partyhøjttaler er lavet af solide og robuste materialer, så den ikke går nemt i stykker.

Det er altid en fordel hvis din festhøjttaler er lavet af gode og solide materialer, men det kommer alt sammen an på, hvad dine krav og behov er, til din nye partyhøjttaler. Pris og kvalitet hænger ofte sammen, og i sidste ende handler det også om, hvor mange penge du vil ofre på en god og solid festhøjttaler.

Subwoofer

Ønsker du at spille højt, og samtidigt have en tung bas, er det helt klart en fordel, hvis din partyhøjttaler, har en subwoofer. En subwoofer er en dedikeret basenhed, som kun har til formål, at spille de lavfrekvente toner, bedre kendt som bassen.

Med en subwoofer i din partyhøjttaler, kan du få en god og kraftig bas, samtidigt med at den ikke forvrænger lyden fra de andre enheder. I nogle tilfælde kan det dog gå ud over din batterilevetid, da det kræver mere strøm, at drive flere enheder samtidigt. Om din partyhøjttaler har brug for en subwoofer er en smagssag, men det gør helt klart noget godt for lyden.

Mikrofonindgang

Med en mikrofonindgang har du mulighed for at tilslutte en mikrofon til din partyhøjttaler, eller sågar en guitar. Denne funktion er smart hvis du f.eks. skal bruge festhøjttaler til en konfirmation, bryllup, eller et andet stort arrangement, hvor der skal holdes taler og synges sange for et større publikum.

En dedikeret mikrofonindgang giver dig mulighed for at bruge en mikrofon, samtidigt med at du afspiller musik. På den måde kan du synge med på dine yndlingssange, eller give et nummer foran vennerne. Mulighederne er mange, og det er helt op til dig, om du føler der er brug for at kunne tilslutte en mikrofon eller en guitar.

Lysshow-funktion

Mange festhøjttalere er udstyret med en festlig lysshow-funktion, som kan sætte gang i enhver fest. Med det integrerede festlys kan du få diskolys hvor end du er henne, og du behøver ikke længere tænke på, at sætte lyskæder op til din næste havefest.

Du bør være opmærksom på at der er forskel på de forskellige former for lys funktioner. Nogle er udstyret med et dynamisk lysshow, som skifter farve og blinker i takt til din yndlingsmusik, mens andre er udstyret med et programmerbart lys, som du selv kan bestemme hvordan skal opføre sig.

Hvor meget må festhøjttaleren koste?

Det er helt op til dig, hvor mange penge du har lyst til at ofre på din nye festhøjttaler. Dog hænger pris og kvalitet som oftest sammen, hvilket også er tilfældet når det kommer til festhøjttalere. Det vigtigste er at du vælger en, som lever op til de krav, du måtte have til en transportabel festhøjttaler.

Det anbefales dog at du vælger en festhøjttaler, som koster fra tusinde kroner og opefter, hvis du gerne vil have en holdbar højttaler med god lyd. De fleste festhøjttaler i den lavere prisklasse, er ikke noget som en rigtig lydentusiast vil klappe i hænderne over. For at du finder den bedste partyhøjttaler, har vi her på Speax.dk lavet en oversigt over de 5 bedste festhøjttaler.

Hvilke brands laver de bedste partyhøjttalere?

Når det kommer til partyhøjttalere findes der mange forskellige slags brands på markedet, og det kan være lidt af en jungle, at finde rundt i hvem der laver de bedste. Herunder kan du se en liste med forskellige brands, som alle sammen er kendte for at lave smarte partyhøjttalere i god kvalitet.

Følgende brands laver gode partyhøjttalere:

 • SOUNDBOKS
 • JBL
 • Sony
 • Philips
 • Muse
 • Samsung

Selvom dette alle er brands der laver gode og solide produkter, er det vigtigt, at du undersøger om den specifikke festhøjttaler stemmer overens, med dine krav og behov til en festhøjttaler. På den måde er du sikker på ikke at blive skuffet over din nye højttaler, ligegyldigt hvilket brand der har produceret den.