Vi anbefaler disse  4 PC-højttalere med subwoofer


Logitech G560 – PC-højttaler med subwoofer

#1 Logitech G560

Oplev et fantastisk lydbillede med en god, dyb bas samt levende RGB-lys med disse PC-højttalere fra Logitech.

Kan købes her
Creative Pebble Plus – PC-højttaler med subwoofer

#2 Creative Pebble Plus

God lyd der ikke vælter budgettet. Med disse PC-højttalere får du både et godt lydbillede og en lækker dyb bas.

Kan købes her
Razer Nommo Pro

#3 Razor Nommo Pro

PC-højttalere af højeste kvalitet, som leverer et fremragende lydbillede samt en fantastisk sprød lyd og dyb bas.

Kan købes her

Er du træt af kedelig og monton lyd, når du sidder foran din PC? Så kan det betale sig at investere i et par ordentlige PC-højttalere med subwoofer. Her får du langt bedre lyd, uanset om du gamer, ser film eller bare hører musik, imens du surfter på nettet. Men hvilke PC-højttalere med subwoofer skal du vælge? Bare rolig, vi har finkæmmet markedet for dig.

Vi har fundet 4 fremragende PC-højttalere med subwoofer i forskellige prisklasser, som med garanti vil forbedre lydoplevelsen markant. Under de enkelte modeller kan du læse en detaljeret beskrivelse af højttaleren samt finde fordele og ulemper ved den specifikke model. På den måde er du bedre rustet til at vælge den helt rigtige PC-højttaler med subwoofer til netop dit behov.

Logitech G560 – PC-højttaler med subwoofer

#1 Logitech G560

God lyd og flotte farver til en skarp pris

Feature God lyd
Feature Aktivt RGB-lys
Feature Bluetooth 4.1
Feature Justerbar G-nøgle
Feature DTS:X Ultra surround sound

Logitech G560 er mere end bare en god lydoplevelse. Her får du mere end bare lyd for pengene, de smarte PC højttalere med subwoofer, er nemlig udstyret med indbygget RGB-lys, både foran og bagved. RGB-lyset bevæger sig levende i takt med musik eller lyde, hvilket gør dit spil, film eller musik til mere end bare en god lydoplevelse.

Logitech G560 leverer en lækker lyd, og den kraftfulde subwoofer giver en god, dyb bas til dine spil og film. Med DTS:X Ultra Surroundsound bliver dit spil eller film mere levende end nogensinde før, og du kommer aldrig til at vende tilbage til normale PC højttalere igen.

Sammen med Logitech Gaming Software, kan du tilpasse og finjustere alt fra RGB-lyset til DTS:X Surroundsound, så det passer til lige præcis dit setup. Bluetooth 4.1 giver dig mulighed for at tilkoble op til fire enheder, så du altid kan afspille den musik du har ved hånden.

Grunde til at købe:

 • Levende og justerbart RGB-lys
 • Godt lydbillede
 • Dyb bas til både gaming og film
 • Bluetooth 4.1
 • 3,5 mm jackstik

Grunde til at lade være:

 • Mindre fejl i softwaren
 • Dynamisk LED-lys virker ikke med Bluetooth
Creative Pebble Plus – PC-højttaler med subwoofer

#2 Creative Pebble Plus

Gode og prisvenlige PC højttalere med subwoofer

Feature Flot og kompakt design
Feature God sprød lyd og dyb bas
Feature USB-tilslutning

Creative Pebble Plus er et par fantastiske PC højtalere med subwoofer, som hverken vælter budgettet eller forvrænger lydbilledet. Sammen med den tilhørende subwoofer leverer disse højttalere god lyd til både gaming, film og musik. Udover den gode lyd og dybe bas, er Creative Pebble Plus også lavet i et flot og stilrent design, som passer til ethvert setup.

Højttalerne er desuden vinklet i 45 grader, hvilket betyder at du får et mere præciseret og fuldendt lydbillede, hvor det er lytteren som er i fokus. Disse PC-højttalere er udelukkende drevet af USB-porten, så du ikke behøver at tilslutte dem til en stikkontakt. Hvis du ønsker at øge effekten af højttalerne, kan du tilkøbe en 30W PD Adapter, og dermed øge ydeevnen.

Du får altså rigtigt meget højttaler for pengene, når du vælger et sæt Creative Pebble Plus PC højttalere med subwoofer. De leverer et godt og levende lydbillede til alt fra gaming, film og musik.

Grunde til at købe:

 • Levende og justerbart RGB-lys
 • Godt lydbillede
 • Dyb bas til både gaming og film
 • Bluetooth 4.1
 • 3,5 mm jackstik

Grunde til at lade være:

 • Mindre fejl i softwaren
 • Dynamisk LED-lys virker ikke med Bluetooth
Razer Nommo Pro

#3 Razer Nommo Pro

Sprød lyd og fremragende gengivelse af bas

Feature Dolby Virtual Surround
Feature Razer Chroma™ RGB-lys
Feature Bluetooth 4.2
Feature Mange tilslutningsmuligheder

Razer Nommo Pro leverer en helt fantastisk lyd, med en smuk gengivelse af alt fra vokaler til tunge og dybe bastoner. Sammen med den 7” store subwoofer, er du sikret et utroligt godt lydbillede, hvad enten du streamer film, gamer eller høre din yndlingsmusik. PC højttalerne er designet i en flot ‘’bullet shape’’, som gør at lyden bliver præciseret direkte til lytteren.

Den store 7” subwoofer er udstyret med en nedadvendt basenhed, som gør at selv de tungeste og dybeste toner, bliver gengivet klart og tydeligt. Udover den utrolige lyd, er disse PC højttalere med subwoofer, udstyret med justerbart Razer Chroma™ RGB-lys, som er med til at gøre hele oplevelsen endnu federe.

Razer Nommo Pro er et perfekt sæt PC højttalere med subwoofer, som henvender sig til den kvalitetsbevidste gamer, der ikke vil gå ned på lyd. Her er der ingen smalle steder, hverken når det kommer til lyd, design eller funktionalitet. Prisen er dog også herefter, men her på Speax.dk, mener vi at pengene er givet rigtigt godt ud.

Grunde til at købe:

 • Fremragende lyd og kraftfuld dyb bas
 • Massere af tilslutningsmuligheder
 • Flot og elegant design
 • Justérbart RGB-lys

Grunde til at lade være:

 • Høj pris
 • Store i størrelsen
Logitech Z623

#4 Logitech Z623

Utroligt kraftfulde PC højttalere med subwoofer

Feature Spidsbelastning på 400W
Feature THX-certificeret lyd
Feature RCA-indgang
Feature 3,5 mm jackstik

Logitech Z623 leverer med sine 400W en utroligt kraftfuld lyd og en dyb bas, som du både kan mærke og føle. Med THX-certificerede højttalere, er du sikker på at få en god lydoplevelse, som går klart og tydeligt igennem. På højre højttaler har du mulighed for at sætte høretelefoner i, samt ændre på lydstyrke og bas, så det passer til dit niveau.

Du har mulighed for at tilslutte op til tre enheder af gangen til dine højttalere, så du slipper for at skifte mellem de forskellige enheder. Med 3,5 mm jackstik og RCA kan du nemt tilslutte både din computer og dit fjernsyn, uden at du skal bruge kræfter på at skifte mellem forskellige kabler. Det er tidsbesparende og nemt at komme i gang med højttaleren.

Med et sæt Logitech Z623 får du altså et sæt rigtigt gode og kraftfulde PC højttalere med subwoofer, som både kan høres og mærkes. De gør sig godt til både gaming og film, hvor selv de dybeste toner kommer frem. Alt i alt et fornuftigt køb, hvis man ønsker THX-certificeret lyd, kraftfuld bas og en nem brugerflade.

Grunde til at købe:

 • THX-certificeret lyd
 • Kraftfuld bas
 • Nem brugerflade
 • Op til 3 tilslutningsmuligheder

Grunde til at lade være:

 • Ingen Bluetooth
 • Subwoofer fylder meget

Sådan vælger du de rigtige PC højttalere med subwoofer

Der er mange ting, som er værd er være opmærksom på, når du skal til at vælge et par PC højttalere med subwoofer. Det vigtigste er at du vælger de højttalere, som er rigtige for dig. Det er derfor en god idé, at du overvejer, hvilke features du vil få brug for, så du lettere kan filtrere mellem de forskellige modeller.

Hvilke features skal jeg være opmærksom på?

Der findes mange forskellige højttalere til PC, som alle sammen har forskellige features. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig ind i, hvad de forskellige features gør for dig, og hvilke du kommer til at have brug for i lige præcis dit setup. På den måde er du sikker på at vælge et par PC højttalere med subwoofer, som du kan have glæde af i mange år fremadrettet.

Du kan blandt andet vælge mellem følgende features:

 • Trådløs afspilning
 • Virtuel Surround Sound
 • Dynamisk RGB-lys
 • THX-certificeret lyd
 • USB-tilslutning

Hvilke tilslutningsmuligheder skal højttaleren have?

Det er vigtigt at du er opmærksom på, hvilke tilslutningsmuligheder dine højttalere har. Er du f.eks på udkig efter et sæt højttalere med mulighed for trådløs afspilning, bør du kigge efter et sæt PC højttalere med Bluetooth eller WiFi-afspilning.

Du bør også være opmærksom på, hvilke muligheder der er for tilslutning af TV og PC, og om der er mulighed for at koble flere enheder til af gangen, så du ikke behøver at skifte mellem kablerne. Typisk vil man bruge 3,5 mm jackstik eller RCA-stik, til at tilkoble TV og PC.

Hvilket design passer til mit setup?

Når det kommer til at vælge et sæt PC højttalere, som passer ind i lige præcis dit setup, er det også vigtigt at du tænker over designet. Her spiller design og størrelse en stor rolle, og det er derfor værd at have med i overvejelserne, inden du vælger dine højttalere. Undgå at vælge et sæt PC højttalere, som er alt for store i forhold til dit setup.

Du kan også få højttalere med et smart og lækkert RGB-lys, der skifter farve i takt med musikken, spillet, eller filmen. Det er kun dig, der ved hvad der passer bedst ind i dit setup, så overvej grundigt hvilke design features, der vil passe bedst ind i lige præcis dit setup.

Hvor meget må højttaleren koste?

Der findes PC højttalere med subwoofer i alverdens prisklasser, og du bør derfor overveje hvor stort dit budget er, inden du begynder at vælge mellem de mange modeller. På den måde kan du nemmere finde de PC højttalere, som er bedst til prisen indenfor dit budget. Som med alt andet hænger pris og kvalitet sammen, og prisen har derfor afgørende indflydelse på, hvor gode PC-højttalere med subwoofer du kan få.

Hvor godt skal højttaleren kunne spille?

For at få den bedste lyd i dit setup, er det vigtigt at have nogle gode højttalere. Når det kommer til at få god lyd i spil og film, er det vigtigt at have mulighed for at lytte i stereo. På den måde får du det fulde lydbillede, uden at skulle miste lyd der er optaget på mere end ét lydspor.

Du bør også være opmærksom på hvor bredt et spektrum af Hz dine PC højttalere tilbyder. Et sæt højttalere med et bredt spektrum af Hz, sikrer at du kan høre alt fra de laveste til de højeste toner – uden forvrængning. Det anbefales derfor at læse op på de tekniske specifikationer, inden du vælger dine nye PC højttalere.

Hvad er forskellen på en aktiv og en passiv subwoofer?

Når det kommer til subwooferen, findes der både aktive og passive modeller. Her handler det om, hvorvidt subwooferen har sin egen indbyggede forstærker, eller om du har brug for en ekstern forstærker til at drive den med. Både aktive og passive subwoofere har deres fordele, og det er op til dig hvilken der passer bedst i dit setup.

En aktiv subwoofer har en indbygget forstærker, hvilket betyder at du kan ændre lyden og volumen, direkte på subwooferen. En passiv subwoofer har ingen integreret forstærker, hvilket betyder at du skal bruge en ekstern forstærker til at drive den med. Dette giver dig dog også mulighed for at tilpasse subwooferens lyd, præcis som du ønsker den.

Hvad er en subwoofer?

En subwoofer er en dedikeret bashøjttaler, som kun har til opgave at spille de dybeste og tungeste bastoner fra din yndlingsmusik, film eller spil. En subwoofer er lavet til at kunne spille de lyde, som mennesket ofte ikke kan høre, men derimod mærke. For at få den helt rigtige biografstemning, er det derfor vigtigt med en god subwoofer til at spille de tunge lyde.

En typisk baslyd rummer frekvenserne 3 Hz til 120 Hz, hvilket er de frekvenser mennesket kan have svært ved at høre. Med en subwoofer får du muligheden for at mærke disse toner, hvilket er med til at skabe et fuldendt lydbillede og give en ægte biografstemning. Mærk vibrationerne fra de buldrende tordenslag i film, eller de tunge skud fra dit yndlings actionspil.