Vi anbefaler disse  6 trådløse in-ear høretelefoner


#1 Sony WF-1000XM4

Oplev fremragende lyd og avanceret aktiv støjreduktion med disse smarte trådløse in-ear høretelefoner.

Kan købes her
Jabra Elite 3 traadloese in-ear hoeretelefoner

#2 Jabra Elite 3

Gode, komfortable og prisvenlige in-ear høretelefoner med lang spilletid og fantastisk lydkvalitet.

Kan købes her
Sennheiser CX True Wireless

#3 Sennheiser CX

Få lynhurtig forbindelse samt et fantastisk lydbillede ved både opkald og musik med disse trådløse in-ear høretelefoner.

Kan købes her

Skal du til at købe et par nye trådløse in-ear høretelefoner? Der findes efterhånden mange forskellige modeller af de smarte trådløse høretelefoner på markedet, og det kan være svært at finde rundt i hvilke der er de bedste. I denne artikel har vi samlet nogle af de bedste trådløse in-ear høretelefoner, så du nemmere kan finde den model, der passer bedst til lige præcis dig og dine specifikke behov.

#1 Sony WF-1000XM4

De bedste high-end trådløse in-ear hovedtelefoner lige nu.

FeatureLadeetui medfølger
Feature 24 timers spilletid i alt
Feature Noise cancelling
Feature Speak-to-Chat
Feature Bluetooth 5.2

Sony WF-1000XM4 er et par smarte in-ear høretelefoner, i et flot og eksklusivt design og en fantastisk lyd. De smarte høretelefoner benytter moderne avanceret teknologi til at forbedre lydoplevelsen for brugeren. Med smart aktiv støjreduktion (ANC) og bluetooth 5.2, er du sikret en god lytteoplevelse og forbindelse – hvor end du befinder dig.

Når det kommer til aktiv støjreduktion, er Sony WF-1000XM4 en af de mest fremtrædende spillere på markedet i 2022. De trådløse høretelefoner er udstyret med to ANC-mikrofoner i hver enhed, som aktivt opfanger støjen og dæmper den, så du uforstyrret kan lytte til dine yndlings podcasts og playlister på farten.

Den smarte ANC-teknologi kan endda skelne mellem hvilken form for støj den skal dæmpe, og i den medfølgende Sony-app kan du indstille og finjustere præcis hvilke lyde der skal dæmpes. Den smarte Speak-to-Chat funktion opfanger automatisk når du taler, og sætter lyden på pause, så du ikke behøver tage høretelefonerne af.

Udover en fantastisk lyd og avanceret støjreduktion, får du desuden helt op til 24 timers spilletid med det smarte ladeetui, så du kan være sikker på ikke at undvære musikken under transport. Sony WF-1000XM4 er et godt bevis på at man sagtens kan få fantastisk lyd, selvom der ikke er nogen ledning mellem afspiller og høretelefon.

Grunde til at købe:

 • Aktiv støjreduktion
 • Dedikeret app til finjustering
 • 24 timers spilletid med ladeetui
 • Fantastisk lyd

Grunde til at lade være:

 • Kunne være mere kompakte
Jabra Elite 3 traadloese in-ear hoeretelefoner

#2 Jabra Elite 3

De bedste trådløse in-ear høretelefoner til prisen.

FeatureLadeetui medfølger
Feature 28 timers spilletid i alt
Feature HearThrough-funktion
Feature Hurtig og stabil forbindelse

Jabra Elite 3 er et par prisvenlige trådløse in-ear høretelefoner, som stadig formår at levere en utrolig god lyd til prisen. Med det smarte ladeetui får du hele 28 timers spilletid, hvilket er rigtig meget i forhold til andre trådløse høretelefoner på markedet. Hvis du har brug for at høre hvad der foregår omkring dig, kan du aktivere den smarte HearThrough-funktion.

Høretelefonerne er udstyret med Bluetooth 5.0, som sikrer dig en god og stabil forbindelse, hvad enten du ser film på computeren eller høre din yndlingsmusik på farten. Du kan desuden koble to enheder til dine trådløse høretelefoner, så du nemt og hurtigt kan svare på opkald fra telefonen, samtidigt med at du er forbundet til computeren.

Jabra Elite 3 er kompakte og komfortable høretelefoner, som kommer i et stilrent og diskret design. På trods af at der ikke er nogen aktiv støjreduktion, formår de medfølgende ørestykker alligevel at lukke godt af for støjen omkring en. Med Jabra Elite 3 får du et par gode, komfortable og prisvenlige høretelefoner med en utroligt god lyd til prisen.

Grunde til at købe:

 • Utroligt god lyd til prisen
 • Diskrete og komfortable
 • 28 timers spilletid med ladeetui
 • Dedikeret app til finjustering
 • Holder til vind og vejr

Grunde til at lade være:

 • Ingen aktiv støjreduktion
 • Volumen kunne være højere
Sennheiser CX True Wireless

#3 Sennheiser CX True Wireless

De bedste trådløse in-ear høretelefoner til opkald.

FeatureLadeetui medfølger
Feature 27 timers spilletid i alt
Feature God lyd til prisen
Feature Hurtig og stabil forbindelse

Sennheiser CX True Wireless leverer en fantastisk lyd til prisen, og med Bluetooth 5.2 er du sikret en lynhurtig og stabil forbindelse, hvad enten du cykler eller kører bil. Med det smarte ladeetui er du sikker på ikke at løbe tør for strøm på farten, og med hele 27 timers spilletid i alt, burde der være rigeligt tid til at oplade de trådløse høretelefoner, inden de løber tør.

Sennheiser er kendte for at producere høretelefoner med fokus på lyden, og det er også noget som kan mærkes på de trådløse in-ear høretelefoner. Sennheiser CX True Wireless er oplagte til at besvare opkald, da lyden går klart og tydeligt igennem, og med Bluetooth 5.2 er du sikker på at lyden ikke hakker under opkald eller musik.

Med den dedikerede app, Sennheiser Smart Control, kan du direkte fra telefonen indstille og finjustere alt fra lydindstillinger til opkald og touch-funktioner. Så hvis du leder efter et par smarte trådløse in-ear høretelefoner, til at besvare opkald og høre musik, så er Sennheiser CX True Wireless et rigtigt godt valg til det formål.

Grunde til at købe:

 • God til opkald og musik
 • Stemmeaktivering
 • 27 timers spilletid i alt med ladeetui
 • Dedikeret app til finjustering
 • Holder til vind og vejr

Grunde til at lade være:

 • Ingen aktiv støjreduktion
 • Ikke vandtæt

#4 B&O Beoplay E8 3.0

Flotte trådløse in-ear høretelefoner fra danske B&O

FeatureFlot ladeetui i ægte læder
Feature Fantastisk lyd
Feature Op til 16 timers spilletid i alt
Feature Intuitiv-touch brugerflade
Feature Stænk og støvresistent

Beoplay E8 3.0 er et par smarte trådløse in-ear høretelefoner fra danske B&O, med en suveræn lyd. De kommer i et flot og elegant design, og selv det medfølgende ladeetui har en yderside af ægte læder. Med et par smarte trådløse in-ear høretelefoner fra B&O, får du en utroligt god lydkvalitet, som gør sig godt til både opkald, podcasts og din yndlingsmusik.

Den smarte touch-brugerflade giver dig mulighed for at holde telefonen i lommen og blot bruge fingrene til at trykke på selve høretelefonen. Når du har lært de smarte kombinationer af de forskellige touch-funktioner, vil du lynhurtigt have let ved at betjene dem uden at skulle bruge telefonen.

Her får du altså både et flot design og en lækker lyd kombineret i én. Med det smarte ladeetui har du altid mulighed for at lade dine trådløse in-ear høretelefoner op, selv når du er på farten. Med op til 16 timers spilletid i alt, har du god tid til at lytte til dine yndlings podcasts, musik og lydbøger.

Grunde til at købe:

 • God lyd til musik, opkald og podcasts
 • Stemmeaktivering
 • Flot og elegant design
 • Ladeetui i ægte læder
 • 16 timers spilletid i alt

Grunde til at lade være:

 • Ingen aktiv støjreduktion
 • Højt prisniveau
Samsung Galaxy Buds 2

#5 Samsung Galaxy Buds 2

Gode trådløse in-ear høretelefoner med fantastisk lyd

Feature Aktiv støjreduktion
Feature 20 timers spilletid i alt
Feature Lette og komfortable
Feature Ladeetui medfølger

Samsung Galaxy Buds 2.0 kommer i et flot og ergonomisk design, som sidder sikkert og komfortabelt i ørene, selv når du er fysisk aktiv. De dobbelte dynamiske højttalere, sikrer dig en fantastisk lyd med en god balance mellem den dybe bas og høje diskant, hvad enten du høre din yndlingsmusik eller snakker i telefon.

Med det smarte Active Noise Cancellation er du sikret ro til at høre din yndlingsmusik, podcast eller lydbog, selv når der er larm omkring dig. Du kan også aktivere Samsungs Natural Ambient Sound Mode, som lader lyden udefra komme igennem, så du ikke behøver at tage dine høretelefoner af, hvis du gerne vil høre hvad der foregår omkring dig.

Bluetooth 5.2 sikrer dig en hurtig og stabil forbindelse uden forsinkelser, selv når du ser film fra computer eller tablet. Samsung Galaxy Earbuds 2 er desuden udstyret med 3 mikrofoner, som sørger for at holde uønskede lyde ude når du taler i telefon. Denne funktion sikrer dig at dine opkald går klart og tydeligt igennem, selv når det er støj omkring dig.

Grunde til at købe:

 • Fantastisk lyd
 • God balance mellem bas og diskant
 • Komfortabel og sikker pasform
 • Bluetooth 5.2
 • 29 timers spilletid i alt med ladeetui
 • Aktiv støjreduktion

Grunde til at lade være:

 • Ikke vandtætte
 • Den dedikerede app understøtter ikke iOS
Sony WF-XB700

#6 Sony WF-XB700

Trådløse in-ear høretelefoner med en fantastisk dyb bas

FeatureDyb og kraftfuld bas
Feature Fantastisk lyd
Feature Sporty design
Feature 18 timers spilletid i alt
Feature Komfortabel pasform

Sony WF-XB700 kommer i et flot og sporty design, som sidder sikkert og føles komfortabelt i ørene, selv når du dyrker sport eller motion. I modsætning til mange andre trådløse in-ear høretelefoner på markedet, leverer Sony WF-XB700 en fantastisk dyb og kraftfuld bas, som giver et ekstra godt spark til musikken.

De trådløse høretelefoner er udstyret med Bluetooth 5.0, som sikrer dig at musikken ikke hakker eller at dit opkald falder ud. Sammen med det medfølgende ladeetui, får du helt op til 18 timers spilletid – hvilket burde være mere end rigeligt, ligegyldigt om du pendler eller benytter dem under sport og motion.

Sony WF-XB700 har en virkelig god pasform, som føltes sikker og komfortabel. Det er derfor et perfekt sæt trådløse høretelefoner, til dig der er fysisk aktiv, mens du lytter til musik eller podcasts, eller dig der bare er på udkig efter et sæt høretelefoner, med en ekstra kraftig bas.

Grunde til at købe:

 • God til opkald og musik
 • Kraftfuld dyb bas
 • Komfortabel og sikker pasform
 • Bluetooth 5.0
 • 18 timers spilletid med ladeetui

Grunde til at lade være:

 • Ingen aktiv støjreduktion
 • Lidt store i størrelsen

Sådan vælger du de rigtige trådløse in-ear høretelefoner

Der er flere ting som er værd at være opmærksomme på, når du skal til at vælge de bedste trådløse in-ear høretelefoner. Der findes efterhånden mange forskellige modeller af de smarte høretelefoner, og der kan være svært at finde rundt i hvad med man skal kigge efter, for at finde de bedste trådløse in-ear høretelefoner til ens behov.

Til at starte med bør du overveje hvilket formål du skal bruge dine høretelefoner til. Der findes efterhånden mange forskellige slags på markedet, som kan anvendes til forskellige formål. Det er derfor en god idé at overveje om de skal bruges til at høre din yndlingsmusik, lydbog, podcast eller blot bruges til ringe og besvare opkald.

Du bør også overveje hvor henne du skal benytte dine trådløse in-ear høretelefoner. Er du f.eks. typen der pendler hver dag og kører meget i offentlig transport, er det en god idé at vælge et par høretelefoner med aktiv støjreduktion (ANC). På den måde kan du lukke alt støjen omkring dig ude, så du kan høre din yndlingsmusik eller podcast uden forstyrrelser.

Hvis du skal bruge dine trådløse in-ear høretelefoner, når du dyrker sport eller motion, er det vigtigt at du vælger en model, som har en komfortabel og sikker pasform, og som passer godt i dine øre. Dette sikrer dig, at dine trådløse in-ear høretelefoner ikke falder ud, når du er fysisk aktiv under sport eller motion.

En anden vigtig ting du også bør overveje, er hvor lang tid af gangen du skal bruge dine trådløse in-ear høretelefoner. Det medfølgende ladeetui sikrer dig at du kan lade dine høretelefoner op på farten, men der er dog stadig stor forskel på hvor lang tid de forskellige modeller kan holde strøm. Du bør derfor kigge efter hvor lang spilletid de tilbyder i alt.